+38 (04744) 3-22-26
Меню

У новий навчальний рік – з новим посібником

На кафедрі економіки  вийшов друком  навчальний посібник «Економічна теорія». Укладачем посібника є авторський колектив у складі д.е.н., професора Мудрака Р.П., д.е.н., доцента Пенькової О.Г., к.е.н., доцентів Бурляй А.П., Костюк В.С., Котвицької Н.М., Ревуцької А.О., Смолій Л.В., Фицик Л.А.,  к.е.н. Нестерчук Я.А., Фротер О.С.

Навчальний посібник написаний на основі накопиченого досвіду викладання дисциплін «Політична економія», «Мікроекономіка», «Макроекономіка», «Історія економіки і економічної думки», «Національна економіка» та «Міжнародна економіка». Посібник складається з теоретичної та практичної частин, що забезпечує комплексне вивчення всіх складових економічної теорії та полегшує підготовку до державного екзамену. Окрім детального опису теоретико-методичних основ курсу, навчальний посібник насичений довідковим, табличним матеріалом, малюнками.

Видання пропонується для викладачів, аспірантів, магістрів і студентів економічних спеціальностей, керівників і працівників підприємств.

Примірники навчального посібника передані до читального залу бібліотеки університету.