+38 (04744) 3-22-26
Меню

Участь викладача кафедри економіки у ХІІ-й Міжнародній науково-практичній конференції «Вища освіта України у контексті інтеграції до європейського освітнього простору»

Старший викладач кафедри економіки Алла Ревуцька взяла участь у ХІІ-й Міжнародній науково-практичній конференції «Вища освіта України у контексті інтеграції до європейського освітнього простору», яка відбулася у м. Києві.

Головною метою конференції було обговорення важливих питань, які стосувались Болонського процесу і перспективи розвитку вищої освіти в Україні, Європі та світі, управління та моніторингу якості освіти, новітніх засобів навчання і виховання, а також умов запровадження європейських стандартів вищої освіти.

На конференцію були запрошені експерти Європейської комісії з питань освіти і культури, а також представники міжнародних освітніх програм.

Був проведений тренінг-марафон «Навчання – Якість – Моніторинг», який презентував усі сучасні напрями тренінгової та коучингової практики для освітян.

За результатами участі у навчально-демонстраційній сесії: «Інноваційні методи викладання, навчання, менеджменту: новітні світові практики», Алла Ревуцька отримала Сертифікат про підвищення кваліфікації.

 

 

Оксана Фротер,

викладач кафедри економіки