+38 (04744) 3-22-26
Меню

Відкрите заняття з дисципліни «Національна економіка»

3 квітня на кафедрі економіки факультету економіки і підприємництва Уманського НУС проведено відкрите заняття.

Відкрите практичне заняття з дисципліни «Національна економіка» на тему «Характеристика економічного потенціалу» для студентів першого курсу спеціальностей «Економіка» та «Маркетинг» провела викладач-стажист Алла Осіпова.

На занятті був присутній завідувач кафедри доктор економічних наук, професор Руслан Мудрак.

Студенти були добре підготовлені до заняття, доповідали з презентаціями, активно відповідали на додаткові запитання та продемонстрували належний рівень виконання практичних завдань.

Заняття відбулося у робочій, але позитивній атмосфері, що сприяє кращому засвоєнню нового матеріалу.

Незважаючи на те, що відкрите заняття призначене, в першу чергу, для самих викладачів, студенти, які здобувають вищу освіту, мають власні позитивні моменти від участі в ньому. Подібні заняття завжди цікавіші традиційних. Адже вони дозволяють поглянути на викладача і на сам предмет з іншого боку. Проте головний плюс відкритої лекції або практичного заняття – набуття впевненості в тому, що навчальний процес знаходиться під контролем.

Безперечно, отримати диплом про вищу освіту найкраще в тому навчальному закладі, де стежать за якістю підготовки викладацького складу.  Так як це вже давно стало традиційним в Уманському національному університеті садівництва.