+38 (04744) 3-22-26
Меню

12 жовтня - Всесвітній день економіста

Економічна стежка в Уманському національному університеті садівництва почалася ще у 1878 році, коли студенти почали вивчати нову дисципліну «Рахівництво». Нині з'ясувати, як використовуються товари та ресурси, виявити сучасні грошові тренди та зробити економічні прогнози допомагає освіта економіста. Уманський НУС має в своєму арсеналі багатогранний факультет економіки і підприємництва, де готують фахівців економічного профілю, зокрема й спеціальності «Економіка». Попит на спеціальності факультету щороку актуальний, адже навчання економічній справі дозволяє збільшити добробут особистості, родини,  країни в цілому.

Економічний розвиток – це не лише про гроші та підвищення загального добробуту громадян. Професіонали з креативним мисленням і глибокими економічними знаннями мають знання про сектор сприятливого середовища ведення бізнесу в країні, фундаментом для котрих є законодавча база; про умови розвитку конкурентоспроможного і сильного підприємництва; обізнані в ефективному управлінні активами; знаються на управлінні земельними ресурсами. Така багатогранність професії допомагає фахівцю мати надійний старт для росту й успіху, відкриває нові можливості якісно покращити рівень життя.

Шановні економісти! Вітаємо вас з професійним святом! Ваша багатогранність та інтелект надихають загал на вдосконалення, прагнення щоденного покращення та нових знань. Бажаємо вам міцного здоров’я, родинного затишку та миру, а ще впевнені, що саме ви здатні сприяти стабільності та процвітанню в рідній країні!

Сайт Уманского національного університету садівництва