+38 (04744) 3-22-26
Меню

Науковців кафедри економіки відзначили до Дня науки

28 травня в Уманському національному університеті садівництва відбулися урочистості, присвячені Дню науки, за участю представників міської та районної влади, ректорату і провідних вчених університету. Видатні досягнення науковців закладу вищої освіти були високо оцінені, адже саме наукові розробки є основою успішного та сталого розвитку будь-якої галузі господарської діяльності України.

Привітали присутніх зі святом і побажали нових наукових досягнень: міський голова Олександр Цебрій, голова Уманської районної ради Оксана Супрунець, голова Уманської райдержадміністрації Євгеній Данченко, начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Валентина Мовчанюк, голова районної профспілкової організації працівників сільського господарства Варвара Гаркава. Посадовці вручили провідним науковцям Почесні грамоти за багаторічну плідну працю та вагомий особистий внесок у розвиток національної науки, запровадження сучасних технологій навчання і виховання студентської молоді та з нагоди Дня науки.

Ректор Уманського НУС Олена Непочатенко подякувала вченим за високий професіоналізм, невтомність, ентузіазм і наполегливість у наукових пошуках та побажала творчої наснаги, примноження здобутків на славу науки й університету.

За досягнуті успіхи у науково-дослідній роботі та з нагоди Дня науки Олена Олександрівна відзначила грамотами науковців кафедри економіки факультету економіки і підприємництва: доцента Людмилу Смолій і викладача-стажиста Оксану Фротер.

Колектив кафедри щиро вітає колег і бажає й надалі тримати заданий темп розвитку та продовжувати досягати висот у науковій сфері. Нехай продуктивні ідеї втілюються в реальні розробки й інноваційні проекти!

 

Алла Осіпова,викладач-стажист кафедри економіки