+38 (04744) 3-22-26
Меню

Підсумки Всеукраїнської студентської наукової конференції, приуроченої 160-річчю від дня народження В.В. Пашкевича: секція економіки

Гарною традицією в нашому університеті є проведення щорічної студентської конференції, участь в якій є чудовою нагодою для студентів долучитися до наукових досліджень. Цьогоріч конференція присвячена 160-річчю від дня народження видатного садівника В. В. Пашкевича.

Формат конференції передбачає проведення, крім пленарного засідання, презентацію  досліджень в рамках окремих наукових секцій.  5-6 квітня 2017 р. на кафедрі економіки відбулося засідання секції економіки.

З вітальним словом до учасників конференції звернувся керівник секції, завідувач кафедри економіки д.е.н., професор Руслан Петрович Мудрак, який підкреслив важливість проведення таких заходів для апробації наукових досліджень студентів та отримання ними  навичок ведення наукової дискусії.

У науковому заході взяли участь 32 студенти І, ІІ та V курсів факультетів економіки та підприємництва та менеджменту. Протягом роботи секції було заслухано  і обговорено 26 наукових доповідей студентів.

Доповіді учасників конференції відзначалися новизною, креативним підходом до висвітлення проблематики дослідження, практичною значущістю їх результатів. До обговорення активно долучалися студенти та викладачі. Доповіді учасників оцінювала конкурсна комісія, до складу якого увійшли к.е.н., доценти Котвицька Н.М., Фицик Л.А., Смолій Л.В.  та староста наукового студентського гуртка, студентка 51-ем групи Сербін Аліна.

Найкращими визнано доповіді студентів:

І місце:

         Волков Н. М. (11-о група), науковий керівник к.е.н., доцент Фицик Л.А.

Бленда Я. Ю. (11-ф група), науковий керівник к.е.н., доцент Фицик Л.А.

ІІ місце:

Цистанов В. В. (21-з група), науковий керівник к.е.н., Смолій Л.В.

ІІІ місце:

Розводовський М. В. (11-ма група), науковий керівник к.е.н., доцент

Фицик Л.А.

Науково-педагогічний колектив кафедри економіки вітає призерів та висловлює сподівання, що напрацювання, думки, висновки, які розглядалися на конференції, знайдуть своє втілення і будуть реалізовані при вирішенні нагальних питань.

 

Керівник наукового гуртка кафедри економіки, к.е.н. Людмила Смолій