+38 (04744) 3-22-26
Меню

Студенти знайомляться з реальними сільськогосподарськими практиками в ТОВ «Ерідон»

Уманський національний університет садівництва активно впроваджує аспекти дуальної освіти в освітній процес. Університет має амбітні плани щодо розширення можливостей дуальної освіти, оскільки студенти прагнуть отримати практичний досвід паралельно з навчанням.

Нещодавно викладачі і студенти факультетів університету, зокрема і здобувачі вищої освіти спеціальності 051 Економіка, відвідали ТОВ «Ерідон» у Ташані.

Представники компанії провели екскурсію з метою заохотити молодих людей розглянути перспективи працевлаштування та можливість паралельно продовжувати навчання.

 

Відвідувачі мали можливість оглянути посіви, дізналися про індивідуальні стратегії захисту рослин і внесення добрив, адаптованих до конкретних географічних і погодних умов; відвідали насіннєвий завод, побачили зерносховище, призначене для сушіння та зберігання зерна, яке є важливим заготівельно-виробничим комплексом компанії; оглянули тваринницький комплекс, де були продемонстровані передові технології доїння корів та ін.

 

Візити на підприємства відіграють вирішальну роль у покращенні освітнього досвіду для студентів і надають практичні ідеї, можливості для спілкування та натхнення, допомагаючи студентам подолати розрив між теорією та практикою.