+38 (04744) 3-22-26
Меню

Участь науковців кафедри у міжкафедральному вебінарі

Безпрецедентне російське вторгнення на територію України поставило під загрозу не лише суверенітет і незалежність, а й здоров’я та життя громадян. Збройна агресія є серйозним ударом по світовій економіці, і без того враженою наслідками від СOVID-19. Війна в Україні, одного з найбільших експортерів продовольства на світові ринки, створила передумови для гуманітарної катастрофи по всьому суспільству. А тому з оголошенням воєнного стану виникла беззаперечна необхідність створення адаптованих до економічної нестабільності умов подальшого нормального функціонування економіки.

В Уманському національному університеті садівництва розпочато серію вебінарів, під час яких науковці ділитимуться власними думками щодо вирішення кризових питань різних галузей і сфер діяльності. 28 квітня відбувався перший вебінар, модератором якого виступила к.е.н., доцент кафедри економіки Людмила Смолій.

Участь у заході взяв завідувач кафедри, д.е.н., професор Руслан Мудрак, який поділився з колегами роздумами, підкріпленими економічними фактами та показниками на тему: «Продовольча безпека України в умовах збройної агресії рф проти України». Наукове представлення викликало зацікавлення і жваву дискусію.

Дякуємо Руслану Петровичу за ґрунтовні і унікальні дослідження.