+38 (04744) 3-22-26
Меню

Засідання кафедри економіки у форматі відеоконференції

Реалії в умовах карантину сприяють самовдосконаленню науково-педагогічних працівників у галузі інформаційного простору. Так, 22 квітня в дистанційній формі пройшло чергове засідання кафедри економіки Уманського національного університету садівництва. Очолив засідання завідувач кафедри, д.е.н., професор Руслан Мудрак.

Під час відеоконференції викладачі кафедри поділилися один з одним досвідом проведення лекцій, семінарів і практичних занять у дистанційній формі, обговорили можливості, що відкрилися, а також труднощі, які виникають у зв’язку з переходом на нову форму навчання. Розглянули питання про організацію і проведення модульного контролю із максимальним залученням студентів, особливо тих, які мають обмежений доступ до мережі Internet.

Завідувач кафедри наголосив на можливих шляхах проведення профорієнтаційної роботи з абітурієнтами для популяризації спеціальності 051 «Економіка».

Не залишилося поза увагою організаційне питання проведення Всеукраїнської студентської наукової Інтернет-конференції, приуроченої 120-річчю від дня народження видатного вченого і педагога у галузі землеробства С.С. Рубіна.

Дистанційне засідання кафедри завершилося обговоренням поточних питань і побажань один одному міцного здоров’я, творчого натхнення та легкої реалізації наукових планів і задумів.

Алла Осіпова, викладач кафедри економіки