+38 (04744) 3-22-26
Меню

Засідання студентського наукового гуртка «Школа успішного бізнесу»

Відновлення проведення аудиторних занять з урахуванням карантинних обмежень сприяло підвищенню інтересу здобувачів спеціальності «Економіка» до проведення наукових досліджень. На кафедрі економіки відбулося чергове засідання наукового гуртка «Школа успішного бізнесу». Проблематика, яка була порушена цього разу, є предметом підвищеної уваги для багатьох сучасних науковців-дослідників та фахівців-практиків.  

Проведення обговорення на тему: «Кращі практики соціальної відповідальності бізнесу» дозволило виявити надзвичайно цікаві тенденції в розвитку КСВ як однієї з провідних стратегій розвитку підприємств в сучасних умовах. Студенти-економісти презентували дослідження, в яких висвітлили успішний досвід впровадження концепції корпоративної соціальної відповідальності в практику провідних вітчизняних та зарубіжних компаній: Нова пошта, Roshen, Сoca-Cola, Lifecell, KPMG Ukraine.

Такі напрацювання сприяють не лише формуванню фундаментального економічного мислення у студентів-учасників гуртка, а й стають основою їх подальшої підготовки та майбутньої діяльності за фахом.

Людмила Смолій, керівник студентського наукового гуртка кафедри економіки