+38 (04744) 3-22-26
Меню

Академічна доброчесність – запорука успіху викладача

 Важливою складовою освітнього процесу в Україні є дотримання принципів академічної доброчесності не лише в наукових дослідженнях, а й в навчанні та викладанні.

З метою опанування теоретичних основ й практичних інструментів, що допомагають посилити культуру академічної доброчесності, к.е.н., доцентом кафедри економіки Уманського НУС Аллою Ревуцькою успішно завершено навчання за програмою онлайн-курсу «Академічна доброчесність: онлайн курс для викладачів».

Навчання проходило на освітній платформі України «Prometheus» у рамках проєкту Американських Рад з міжнародної освіти «Ініціатива академічної доброчесності та якості освіти» (Academic integrity and quality initiative).

Курс розроблено з метою надати освітянам необхідний інструментарій для впровадження підходів до планування освітнього процесу, які допоможуть розвивати та зміцнювати культуру академічної доброчесності. Структура курсу охопила шість модулів, загальним обсягом – 60 годин.

Після успішно виконаних модульних завдань і складеного іспиту Алла Олександрівна отримала сертифікат, що підтверджує набуті навички для подальшої реалізації у заходах із дотримання принципів академічної доброчесності.