+38 (04744) 3-22-26
Меню

Академічна досконалість та екологічна відповідальність

Колектив кафедри економіки та студенти, які навчаються за спеціальністю 051 Економіка, об’єдналися для участі в екологічній акції «Хай небо буде мирним, а Україна – чистою!», що є надихаючим проявом громадського духу та дбайливого ставлення до довкілля.

Дана акція, запланована на 16 вересня 2023 року, має велике значення для України. Наша держава, з її захоплюючими краєвидами, багатим біорізноманіттям та історичним значенням, є країною надзвичайної природної краси.

Однак в останні роки країна зіштовхнулася зі зростаючими екологічними викликами, які посилюються вимогами суспільства, що модернізується, а віднедавна – тягарем війни. Саме в цьому контексті кафедра економіки вирішила зайняти проактивну позицію не лише як освітяни, але й як відповідальні громадяни. Адже такі колективні акції не лише підкреслюють прагнення до академічної досконалості, але й глибоку турботу про навколишнє середовище та добробут нації.

Дивлячись у майбутнє, давайте й надалі залишатися дбайливими господарями нашого довкілля, прихильниками змін і захисниками України, яка має мати мирне небо та бути чистою і процвітаючою зсередини.

В епоху соціальних мереж учасників акції заохочують документувати свої зусилля з прибирання та ділитися ними на сторінках в соціальних мережах. Це не лише поширює обізнаність, але й надихає інших взяти на себе відповідальність за збереження довкілля.

#worldceanupday #letsdoitukraine