+38 (04744) 3-22-26
Меню

Академічна мобільність в європейському освітньому просторі: знайомство з досвідом співпраці

В межах Меморандуму про співпрацю між Уманським національним університетом садівництва та Одеським державним аграрним університетом 27 березня 2024 року здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Бізнес-економіка» стали учасниками зустрічі зі здобувачами першого (бакалаврського) ступеня вищої освіти зі спеціальності 073 Менеджмент Лесею МАЗУР, Аліною ЯРИМ та Тетяною ПІРНЯК (ОДАУ). Під час зустрічі студентки ОДАУ поділилися своїм досвідом навчання в Університеті прикладних наук ім. "Lavoslav Ružička", м. Вуковар, Хорватія, в межах програми Міжнародної академічної мобільності ERASMUS +.

Здобувачі розповіли, що участь у програмі дала їм можливість познайомитися з системою освіти Хорватії та взяти участь у студентському житті університету. Знання, що були отримані під час навчання, були дуже цікавими і корисними, що дозволить у майбутньому бути висококваліфікованими фахівцями у своїй галузі, вдосконалювати свою роботу та працювати ефективно. Участь у програмі надала можливість працювати в міжнародному середовищі, спілкуватися зі здобувачами з різних країн, що дозволило учасницям покращити свої комунікативні навички та перейняти досвід студентів інших країн.

В цілому, як зазначили студентки, участь у програмі ERASMUS+ була надзвичайно корисною для їхнього особистого та професійного розвитку. Вони не тільки отримали нові знання та досвід, але й мали можливість розширити міжнародну мережу контактів та покращити свої кар'єрні перспективи.

Зустріч була цікавою та інформативною для здобувачів ОПП «Бізнес-економіка».

Алла РЕВУЦЬКА, доцент кафедри економіки