+38 (04744) 3-22-26
Меню

Алгоритм проходження успішної співбесіди: web-тренінг у рамках наукового гуртка

Однією з форм залучення студентів до науково-дослідної роботи на кафедрі економіки є їх участь в роботі студентського наукового гуртка  «Школа успішного бізнесу». Метою функціонування гуртка є, поряд з формуванням у здобувачів навичок наукових досліджень, також і поглиблення т.зв. soft skills, що сприяє успішній реалізації у майбутній професії. Нещодавно відбулось чергове засідання гуртка, присвячене вивченню алгоритму вдалого проходження співбесіди при працевлаштуванні.  До проведення web-тренінгу було запрошено практичного психолога Уманського НУС Валентину Мазуренко, яка поділилась своїм поглядом на основні секрети успішного проходження співбесіди, ознайомила учасників з правилами підготовки до неї, питаннями, які варто обговорювати з роботодавцями, та основними помилками при співбесіді.

Проведений тренінг викликав неабиякий інтерес з боку слухачів, оскільки спікерка надала чимало цінних порад  та розглянула питання як з боку молодого фахівця, який зацікавлений в отриманні роботи, так і з боку роботодавця. На що варто звернути увагу кандидатові? На що особливо звертає увагу роботодавець і від чого залежить його остаточне рішення?

Як кандидату краще поводитись на співбесіді? Чи варто ставити питання? Яка поведінка і які питання можуть бути зовсім недоречними? Всі ці та інші аспекти одного з найважливіших етапів професійного життя були висвітлені Валентиною Мазуренко, яка отримала наприкінці тренінгу багато слів щирої подяки за свої поради. Також студенти, які вже працюють, поділилися власним досвідом проходження співбесід.

Висловлюємо вдячність практичному психологу Валентині Мазуренко за проведення неординарного тренінгу! Переконані, що навички, які розвинули здобувачі, допоможуть їм у майбутньому успішно працевлаштуватися та побудувати професійну кар’єру.