+38 (04744) 3-22-26
Меню

Антикорупційна свідомість – ознака професійного росту та розвитку майбутніх науковців

З метою формування антикорупційної свідомості і відповідальної громадянської позиції серед здобувачів освітньо-наукового рівня «доктор філософії», на кафедрі економіки  проведено зустріч із уповноваженою особою з питань запобігання та виявлення корупції в Уманському НУС кандидатом юридичних наук, доцентом Людмилою Машковською.

Під час зустрічі доповідач наголосила, що безпека, прозорість і запобігання корупції – основні пріоритети діяльності Уманського НУС. В університеті затверджена Антикорупційна програма, згідно з якою визначено комплекс правил, стандартів і процедур щодо виявлення та запобігання корупції у процесі провадження освітньої діяльності.

Окрім іншого, Людмила Володимирівна відмітила, що з положеннями Антикорупційної програми, Законом України «Про запобігання корупції» та іншими нормативно-правовими актами антикорупційного законодавства, можна ознайомитися на сайті навчального закладу за посиланням https://www.udau.edu.ua/ua/about/antikorupczijna-diyalnist/, та відповіла на питання.

Антикорупційна свідомість серед майбутньої наукової еліти нині є однією із ключових ознак професійного росту та розвитку.