+38 (04744) 3-22-26
Меню

Атестаційна комісія оцінила знання випускників з економіки

На кафедрі економіки відбулася комплексна атестаційна комісія зі спеціальності 051 "Економіка", яка оцінювала знання випускників за першим (бакалаврським) рівнем освіти. Ця знаменна подія стала важливою віхою в академічному шляху наших студентів, продемонструвавши їхню відданість і здібності в галузі економіки.

До складу комісії увійшли:

Руслан МУДРАК, головка ЕК, професор кафедри економіки, д.е.н., завідувач кафедри;

Людмила СМОЛІЙ, доцент кафедри економіки, к.е.н,;

Віра КОСТЮК, доцент кафедри економіки, к.е.н.;

Алла РЕВУЦЬКА, доцент кафедри економіки, к.е.н.;

Секретарем екзаменаційної комісії була призначена к.е.н., доцент кафедри економіки Алла ОСІПОВА.

 

Атестаційні екзамени були проведені 15 червня 2023 року для студентів заочної форми навчання та 20 червня для студентів денної форми навчання. Для забезпечення безперебійного процесу оцінювання підсумкова атестація була проведена у формі екзаменаційного тестування з використанням системи дистанційної освіти Moodle. Ця сучасна та ефективна платформа дозволила студентам продемонструвати своє всебічне розуміння економічних концепцій та вміння застосовувати їх у реальних ситуаціях.

 

Щиро вітаємо всіх випускників! Ваші досягнення не лише свідчать про особистісний ріст і розвиток, але й є прикладом виняткового рівня освіти, що надається на факультеті економіки і підприємництва Уманського національного університету садівництва.

Висловлюємо щиру подяку членам атестаційної комісії за їхні невтомні зусилля та відданість забезпеченню справедливого та об'єктивного оцінювання знань наших студентів. Їх досвід та настанови були неоціненними протягом усього цього важливого процесу.

Колектив кафедри економіки залишається відданим вихованню та розширенню можливостей наступного покоління економістів, забезпечуючи їх інструментами, необхідними для процвітання в умовах глобальної економіки, що постійно розвивається.