+38 (04744) 3-22-26
Меню

Бакалаври-економісти успішно склали підсумкову атестацію

На кафедрі економіки факультету економіки і підприємництва Уманського національного університету садівництва відбулася підсумкова атестація здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 051 «Економіка».

Екзаменаційна комісія працювала в складі завідувача кафедри к.е.н., доцента Алли ОСІПОВОЇ, д.е.н., професора Руслана МУДРАКА, к.е.н., доцента Віри КОСТЮК, к.е.н., доцента Людмили СМОЛІЙ та к.е.н., доцента Оксани ФРОТЕР.

Атестаційні екзамени відбулися 12-13 червня 2024 року для студентів заочної форми навчання та 18-19 червня – для студентів денної форми. Для забезпечення неперервності оцінювання підсумкова атестація проходила у вигляді екзаменаційного тестування за допомогою системи дистанційної освіти Moodle.

Екзамен підтвердив високий рівень засвоєння студентами не лише теоретичних аспектів економічної науки, а й практичних навичок, необхідних для їхньої майбутньої професійної діяльності. Викладачі високо оцінили готовність студентів до вирішення комплексних завдань та їх здатність до аналітичного мислення.

Вітаємо наших студентів з успішним завершенням бакалаврського етапу навчання. Ваша праця, наполегливість у навчанні та здобуті знання відкрили перед вами нові перспективи для професійного зростання. Ми пишаємося кожним із вас і бажаємо успіхів у подальшій кар’єрі. Нехай знання та вміння, набуті в Уманському національному університеті садівництва, будуть надійним фундаментом у вашому професійному та особистому житті.

Алла ОСІПОВА, завідувач кафедри економіки