+38 (04744) 3-22-26
Меню

Брейн-ринг

Брейн-ринг серед студентів економічного факультету

 

Вже, напевно, стає традицією, що кожного року, у квітні викладачі кафедри економічної теорії  організовують такий культурно-масовий захід як брейн-ринг. Вперше він був  проведений у 2009 році між студентами I курсу факультету економіки та підприємництва і, потрібно відзначити, що він викликав великий інтерес, адже такі заходи стимулюють творчу активність студентів, заохочують їх до накопичення знань, і, нарешті, зближують студентські колективи.

У цьому році з нагоди 40-річчя заснування економічного факультету, 19 квітня у 210 аудиторії був організований брейн-ринг між студентами II та III курсів нашого факультету.

Змагання складалося з трьох раундів, у яких брали участь   6 команд по 6 учасників на чолі з капітанами. У них студенти проявляли свої знання  з таких предметів як економічна теорія, мікроекономіка, макроекономіка, регіональна економіка, історія економіки та економічної думки та  демографія.

Спочатку з привітальним словом до присутніх звернулася доцент кафедри економічної теорії Л. Фицик. Далі під позивні брейн-рингу вийшли команди «Фінансисти» (31- ф група), «Ерудит» (21–ф група), «Бригантина» (21-о група), «Торнадо» (збірна команда 21-е, 21-еп та 21-ма груп), «Дебет – праворуч, кредит – ліворуч) (31- о група), «Лідери» (31- ма, 32-е групи) та провели жеребкування.

Всього у грі було 3 раунди з фінальним включно. Ведучі, студентки I курсу факультету економіки та підприємництва Демінська Алла та Піліпінчук Марія оголосили склад журі та оголосили склад команд. На початку раундів студенти представляли свої команди та проголошували девізи. Після кожного раунду, поки журі підводило підсумки, лунала музична пауза.

За результатами гри у фінал вийшли команди «Бригантина» (капітан команди – Тихонюк Юлія) та «Ерудит» (Котюжинський Артем), а у підсумку перемогла команда «Бригантина». Фіналісти були нагороджені солодкими призами.

Гра проходила у веселій та дружній обстановці. Студенти продемонстрували  високий рівень ерудиції, показали потенціал своїх академічних груп.

 Дякуємо командам, організаторам, журі та вболівальникам.