+38 (04744) 3-22-26
Меню

Дистанційна виховна година для студентів-економістів

В умовах оголошеного карантину науково-педагогічні працівники та студенти Уманського національного університету садівництва працюють онлайн, використовуючи сучасні форми дистанційного навчання: платформу Moodle, програму відеоконференцій Zoom, меседжери Viber, WatsApp, Telegram, Skype, соціальні мережі Instagram, Facebook тощо.

Куратори кафедри економіки знаходяться на постійному зв’язку зі своїми академічними групами, допомагаючи вирішувати організаційні питання, що виникають в процесі дистанційного навчання.

Зокрема, 15 і 17 квітня 2020 р. куратором 41-е групи Аллою Ревуцькою та куратором 21-е групи Оксаною Фротер у режимі відеоконференції було проведено виховні години.

В процесі спілкування обговорено питання профілактики зараження коронавірусною інфекцією COVID-19, дотримання студентами санітарно-гігієнічних норм і карантинних заходів, особливості подальшого перебігу освітнього процесу в дистанційному режимі, а також підведено підсумки рейтингового оцінювання наукової, громадської, спортивної та культурно-масової діяльності студентів.

Обговорення питань пройшло досить конструктивно і жваво, що дозволило визначити перспективні напрями роботи на найближчий період.

 

Оксана Фротер, старший викладач кафедри економіки