+38 (04744) 3-22-26
Меню

Екскурсія в літо

 5 грудня 2017 р. відбулася екскурсія студентів 11- е а 11- ма груп факультету економіки і підприємництва територією теплично-оранжерейного комплексу Уманського НУС.

Цікавою для студентів була інформація про історію оранжереї та її сучасні експонати. Так, студенти оглянули колекцію цитрусових (оранжерея №1): лимони, мандарини, апельсини, грейпфрути та колекцію субтропічних рослин (оранжерея №2): ківі, хурму, гранат, інжир, зизифус. Радувала око і колекція кактусів та розмаїття кімнатних рослин та саджанців зелених насаджень.

Незважаючи на холодну пору року надворі, під час екскурсії усі опинилися ніби в теплих субтропіках. Усе це стало можливим завдяки кропіткій праці та самовідданості її співробітників.

Студенти насолодилися красою рослин та квітів, відпочили, та отримали багато позитивних вражень. На деякий час екскурсанти забули, що за вікнами зима та незабаром розпочнеться сесія.

Екскурсія справила надзвичайно позитивне враження на студентів. Вони дізналися багато цікавої інформації про світ рослин та багато фотографувалися.

Дякуємо співробітникам оранжереї університету за цікаву та змістовну екскурсію.

 

Лариса Фицик, доцент кафедри економіки, куратор 11- е групи