+38 (04744) 3-22-26
Меню

Експертні студії: взаємодія науки і практики у розвитку м. Києва

Участь у наукових заходах є ключовим фактором у підготовці майбутніх економістів та бізнес-лідерів. Адже, залучення здобувачів вищої освіти до таких подій не лише стимулює їхній розвиток у науковій сфері, але й робить вагомий внесок у загальне обговорення важливих економічних питань.

26 квітня 2024 року здобувачі першого (бакалаврського) і другого (магістерського) рівнів вищої освіти спеціальності 051 «Економіка» та науковці кафедри економіки взяли участь у роботі Експертних студій «Соціальні та економічні трансформації у стратегічному розвитку міста Києва», що відбулись на базі Київського столичного університету імені Бориса Грінченка.

Основною метою заходу стало обговорення результатів реалізації «Стратегії розвитку міста Києва до 2025 року» в умовах воєнного стану, а також ідентифікація усіх викликів, пов’язаних з її реалізацією.

Під час заходу експерти наголосили, що активна участь громади у розробці та впровадженні міської політики, ефективна робота органів влади й міських служб, а також міжнародне і міжрегіональне співробітництво та обмін досвідом є ключовими факторами прогресивного соціально-економічного розвитку міста Києва, а також підвищення добробуту його мешканців.

Отже, участь у таких подіях демонструє зацікавленість викладачів кафедри економіки і студентів-економістів у формуванні сприятливого середовища, де академічні дослідження поєднуються з практичною діяльністю. Такий підхід в кінцевому результаті сприяє розвитку економічних знань та їх ефективному застосуванню на практиці.

 

Оксана ФРОТЕР, доцент кафедри економіки