+38 (04744) 3-22-26
Меню

Гостьова лекція для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 051 Економіка ОПП «Бізнес-економіка»

19 жовтня 2023 року доцентом Аллою Ревуцькою була проведена лекція із залученням стейкхолдера з дисципліни «Стратегічне управління бізнесом» для здобувачів першого курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 051 Економіка ОПП «Бізнес-економіка» на тему «Маркетинговий підхід в управлінні бізнесом». Співлектором стала приватний підприємець Вікторія ВОЙТОВИЧ, яка здійснює свою підприємницьку діяльність у сфері реклами та PR у м. Вінниця. Лекція проводилася у онлайн форматі, англійською мовою, для підвищення доступності викладу презентація демонструвалась українською.

Під час викладення лекційного матеріалу були висвітлені наступні питання:

  • Маркетинг, його цілі  та перспективи для бізнесу.
  • Інструменти маркетингового управління бізнесом.
  • Сегментація ринку. Реклама та PR як інструмент просування бізнесу.

Гостьовий лектор Вікторія Войтович поділилася зі студентами основними принципами та методами роботи й особливостями маркетингу в системі управління бізнесом та роль реклами і PR для бізнес-структур. Зустріч мала інтерактивний характер із залученням студентів до обговорення певних маркетингових ситуацій, з якими стикається бізнес. Було цікаво дізнатися про становлення і постійний розвиток Вікторії як приватного підприємця, про її здобутки та досягнення.

По закінченню лекції було відмічено прогресивний інноваційний формат проведення лекції, її актуальність і креативність. Студенти активно брали участь у лекції, задавали питання. Лектор-практик повністю розкрила зміст кожного питання, а мультимедійна презентація посилила зрозумілість і повноту викладення матеріалу.

 

Доцент кафедри економіки Людмила СМОЛІЙ