+38 (04744) 3-22-26
Меню

Гостьова лекція іноземною мовою для студентів ОП «Економіка»

19 вересня 2023 року для студентів 3 курсу спеціальності 051 Економіка було організовано гостьову лекцію-дискусію з навчальної дисципліни «Основи міжнародного бізнесу» на тему: «Конкурентоспроможність в міжнародному бізнесі», до проведення якої разом з доцентом кафедри економіки Людмилою Смолій долучилася Яна Крижановська,  заступник директора з маркетингу ТОВ «Уманьпиво» (м. Умань).


В ході лекції Людмила Смолій зосередила увагу здобувачів на різноманітних підходах до аналізу конкурентної ситуації на міжнародних галузевих ринках, детально зупинившись на показниках та чинниках, які визначають міжнародну конкурентоспроможність підприємства (організації).

Запрошена лекторка охарактеризувала вплив галузевих особливостей на конкурентоспроможність підприємства, яке вона представляла, звертаючись до студентів англійською мовою. Пані Яна розповіла про ті стратегії, якими послуговується ТОВ «Уманьпиво», освоюючи ринки інших країн, акцентуючи на практичних аспектах тих теоретичних проблем, які вивчаються здобувачами в рамках дисципліни.


Лекція відбулася в творчій та дружній атмосфері, а  представлена інформація зацікавила студентів, які відзначили прогресивний, інноваційний формат проведення гостьової лекції та відчули важливість і перспективність обраної професії.

Людмила Смолій, доцент кафедри економіки