+38 (04744) 3-22-26
Меню

Надихаємо на активний спосіб життя: підсумки ХІV Дня здоров’я

Фізичне виховання студентства в Україні є невід’ємною частиною системи вищої освіти, важливим компонентом його гуманітарного виховання, формування патріотизму, фізичного й морального здоров’я, удосконалення фізичної та психологічної підготовки до активного життя і майбутньої професійної діяльності.

Тому, з метою заохочення здобувачів вищої освіти до занять фізичною культурою і спортом, 28 вересня 2023 року на факультеті економіки і підприємництва Уманського національного університету садівництва було проведено День здоров’я.  

Студентський і викладацький актив факультету із задоволенням й ентузіазмом долучився до проведення різноманітних спортивних заходів у Білогрудівському лісі. Студенти-економісти також активно брали участь у змаганнях, естафетах і творчих конкурсах.  

За проявлений колективний дух, ентузіазм й активну участь в заходах, присвячених ХІV Дню здоров’я «Спортивна молодь – здорова нація», команда «Запальнички», учасниками якої були здобувачі вищої освіти 11-е, 11к-е, 21-е груп, отримала грамоту та заохочувальний приз.  

Найактивніших студентів 21-е групи Євгенія ЛАРІОНОВА та Діну МУКОВОЗ декан факультету економіки і підприємництва Юлія НЕСТЕРЧУК нагородила грамотами.  

Кожен із здобувачів вищої освіти отримав безліч позитивних емоцій і вражень. Адже потрібно пам’ятати, що здоровий студент – це життєрадісний, оптимістично налаштований, інтереси його широкі і різноманітні, йому легше обходити життєві перешкоди, долати труднощі на шляху до мети.

  

Анна ТИСЕВИЧ, староста 11-е групи

Оксана ФРОТЕР, куратор 11-е групи