+38 (04744) 3-22-26
Меню

Настановча конференція з виробничої (переддипломної) практики для магістрів спеціальності 051 Економіка ОПП Бізнес економіка

2 червня 2023 року відбулась настановна конференція-консультація до проходження виробничої (переддипломної) практики для здобувачів першого року навчаня вищої освіти ступеня «Магістр» денної та заочної форм навчання спеціальності 051 «Економіка», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Бізнес-економіка».

Зустріч була організована керівниками практики Аллою РЕВУЦЬКОЮ та Оксаною ФРОТЕР в онлайн-режимі на платформі Zoom. Під час консультації магістри були проінформовані про мету, основні завдання, особливості, терміни та умови проходження практики, а також вимоги до оформлення звітної документації.

Виробнича (переддипломна) практика для магістрів є логічним завершенням навчання студентів спеціальності 051 «Економіка». Це практичний етап підготовки здобувачів вищої освіти до самостійної діяльності з фаху, етап узагальнюючого осмислення набутих знань, умінь та навичок.

 

Алла РЕВУЦЬКА,  Оксана ФРОТЕР, керівники виробничої (переддипломної) практики