+38 (04744) 3-22-26
Меню

Натхнення та інсайти: засідання студентського гуртка «Школа успішного бізнесу»

Студенти-економісти зібралися в бібліотеці Уманського національного університету садівництва університету на чергове засідання гуртка кафедри економіки «Школа успішного бізнесу». Зустріч стала жвавою платформою для обміну ідеями, ознайомлення з новинками економічної літератури в бібліотеці та можливість почути історії успіху запрошених випускників факультету економіки і підприємництва.

Зі студентами своїм досвідом поділився Олександр БАТІЙ. Як приватний підприємець, який має успішний бізнес у сфері логістики й організації перевезень сільськогосподарської продукції, Олександр є прикладом амбіцій, стратегічної кмітливості та невпинного прагнення до досконалості. Він із захопленням розповів про те, як навчання в університеті заклало основу для його підприємницької діяльності, наголосивши на практичному застосуванні економічних теорій у навігації в складному світі логістики та побудові прибуткового бізнесу.

Захопливо слухали студенти Ігоря ДЕРМАНСЬКОГО, експерта з нерухомості в «Агенство нерухомості «The Capital». Розповідь Ігоря була свідченням трансформаційної сили освіти та її ролі у досягненні професійної величі. Його розуміння ринку нерухомості в поєднанні з жартами зі студентських років дало всебічне уявлення про те, як економічні принципи застосовуються в реальних ситуаціях, особливо в динамічній і постійно мінливій сфері нерухомості.

Цей захід був не просто зустріччю, а джерелом натхнення, каталізатором амбіцій і платформою для нетворкінгу. Студенти залишили бібліотеку не лише з новими знаннями, але й з оновленим відчуттям мети та більш чітким баченням своїх майбутніх шляхів. Історії Олександра та Ігоря стали потужним нагадуванням про потенціал, який криється в стінах університету та за його межами, підкресливши важливість освіти, наполегливості та сміливості мріяти про велике.

Алла Осіпова, завідувач кафедри