+38 (04744) 3-22-26
Меню

Неформальна освіта здобувачів вищої освіти за ОПП «Бізнес-економіка» в дії

Ідея безперервної освіти є сучасним трендом, тому освітній процес студентів кафедри економіки відбувається не лише в аудиторіях університету й на платформі MOODLE, а також з використанням можливостей освітніх онлайн-платформ. Адже успіх у навчанні та особистісному розвитку досягається крок за кроком і має ціну тоді, коли побудований особисто, своїми зусиллями, знаннями й уміннями. Наполегливість дій починається із наполегливості поглядів, з чим добре знайомі здобувачі вищої освіти освітньої програми «Бізнес-економіка».

Володимир БУРБЕЛА, здобувач другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 051 Економіка ОПП «Бізнес-економіка» результативно попрацював на платформі освітніх послуг Prometheus та вчергове підтвердив тезу, що навчання – це наполеглива праця, яка в подальшому може відкрити необмежені можливості для самореалізації в обраній сфері діяльності.

Впродовж першого семестру навчання Володимир отримав сертифікати з курсів: «Як діяти далі: Бізнесу про сталий розвиток», «Соціальне підприємництво», «Цифрова безпека для громадських організацій в умовах війни», «Як будувати бізнес онлайн». Успішно виконані магістром завдання курсів є підтвердженням отриманих знань зі створення бізнесу та формування власного шляху до успіху.

Досвід онлайн-освіти підтверджує, що засвоєння знань з основ бізнесу, його створення та просування на онлайн-просторах може бути цікавим і доступним для кожного студента, адже їх авторами є відомі провідні практикуючі експерти  у сфері бізнесу, підприємництва та економіки загалом.

 

Алла РЕВУЦЬКА, доцент кафедри економіки, гарант ОПП «Бізнес-економіка»