+38 (04744) 3-22-26
Меню

Нові досягнення здобувачів вищої освіти в навчальній та науковій діяльності

З метою підвищення якості підготовки фахівців, системного вдосконалення навчального процесу та активізації навчально-пізнавальної діяльності студентів, на кафедрі економіки з 16 до 30 листопада 2023 р. проходив І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з економічної теорії.

На підставі рекомендацій комісії зі складу НПП кафедри економіки, оргкомітет визначив переможців:

- І місце: Муковоз Діна Валентинівна, студентка групи 21-е;

- ІІ місце: Заярна Катерина Олегівна, студентка групи 21-ф;

- ІІІ місце: Стурза Марина Олександрівна, студентка групи 21-ф.

Проведення таких заходів є одним із найважливіших елементів навчальної та виховної роботи, спрямованої на виявлення та розвиток обдарованої студентської молоді, сприяння реалізації її творчих здібностей, стимулювання творчої праці студентів й науково-педагогічних працівників тощо.

Ще одним важливим заходом, спрямованим на створення умов для розвитку інтелектуального потенціалу талановитої молоді, підтримки наукової та творчої роботи студентів, стимулювання їх інтересу до дослідницької роботи, оволодіння ними інноваційними технологіями, стало проведення на кафедрі економіки з 13 листопада до 15 грудня 2023р. І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямами: «Економіка та економічна політика», «Економіка підприємства».

На підставі рекомендацій конкурсної комісії зі складу НПП кафедри економіки, оргкомітет визначив переможців:

- І місце: Ларіонов Євгеній Олегович, студент групи 21-е (науковий керівник – к.е.н., доцент Фротер О.С.); тема «Міжнародні стратегії сталого розвитку підприємств»;

– ІІ місце: Рудь Катерина Сергіївна, студентка групи 41-е (науковий керівник – к.е.н., доцент Осіпова А.А.); тема «Державне регулювання економіки в умовах воєнного стану»;

– ІІІ місце: Бурбела Володимир Сергійович, студент групи 11м-е (науковий керівник – к.е.н., доцент Ревуцька А.А.); тема «Напрями вирішення екологічних проблем в агропромисловому комплексі України».

 

Руслан МУДРАК, професор кафедри економіки