+38 (04744) 3-22-26
Меню

Святкування Дня вишиванки – вшанування народних традицій!

Кожен третій четвер травня ми з гордістю відзначаємо День вишиванки, особливу подію, яка символізує не лише нашу багату культурну спадщину, а й стійкість та єдність українського народу.

Вишиванка має глибоке культурне значення в нашому суспільстві. Складні візерунки та орнаменти, якими прикрашено полотно, слугували оберегами, несучи в собі глибокий зміст для поколінь українців. Сьогодні вишиванка перетворилася на могутній символ нескореності, мужності та сили, що уособлює незламність духу нашої нації.

У цей нелегкий час, коли жахіття війни роз’єднали багато сімей, наш обов’язок – берегти та плекати національні традиції. Вони служать потужним нагадуванням про нашу спільну ідентичність і зв’язки, які об’єднують нас як українців.

Колектив факультету економіки та підприємництва з гордістю долучається до фотофлешмобу, щоб висловити щирі вітання та вдячність нашим захисникам, тим мужнім людям, які в бронежилетах захищають нашу свободу. Ми солідарні з ними, надягаючи наші вишиванки не лише як модний вираз, але й як символ непохитної підтримки, поваги та вдячності.

У День вишиванки об’єднаймося як нація, шануючи нашу багату культурну спадщину та у своїй рішучості захистити наші традиції, нашу мову та нашу землю. Нехай вишиті нитки, що вплітаються в нашу історію, і надалі зв’язують нас як українців, живлять силу, стійкість та надію на світле майбутнє.