+38 (04744) 3-22-26
Меню

Спільна лекція зі стейкхолдером для здобувачів другого рівня вищої освіти (магістр) освітньо-професійної програми «Бізнес-економіка» спеціальності 051 Економіка

Про наукові основи забезпечення сталого розвитку та принципи успішного функціонування в умовах «зеленої економіки» магістри ОПП «Бізнес-економіка» мали змогу говорити та дискутувати з Габріеле Таваццані - Генеральним директором Amundi Austria. Пан Таваццані очолює Amundi Austria GmbH з 1 травня 2020 року, до цього він був головним виконавчим директором – президентом правління Amundi Polska TFI S.A.

На запрошення професора Наталії Андрусяк, знаний економіст проведе кілька таких зустрічей у рамках вивчення студентами дисципліни «Зелена економіка та агробізнес». Перша лекція відбулася 22 лютого, під час розгляду теми «Вихідні терміни та аксіоми зеленої економіки у зв'язку з теорією сталого розвитку».

Крім іншого Габріеле Таваццані розповів про основні засади діяльності корпорації, яка є піонером і лідером у сфері відповідального інвестування з моменту створення групи в 2010 році. Відповідно до Плану (2025 ESG Ambition Plan) компанія працює, щоб забезпечити довгострокову стійку цінність для клієнтів і всіх зацікавлених сторін, беручи до уваги основні виклики, з якими стикається наш світ і суспільство.

Зважаючи на актуальність для України подолання наслідків екологічних проблем та важливість впровадження принципів біоекономіки такі зустрічі є надзвичайно цінними. 

 

д.е.н., професор кафедри економіки Наталя АНДРУСЯК