+38 (04744) 3-22-26
Меню

Участь у Організаційній зустрічі міжнародного проекту DEFEP

З 28 до 30 січня 2024 року проектор з Михайло МАЛЬОВАНИЙ, завідувачка кафедри менеджменту, професор Інна НОВАК, завідувачка кафедри економіки, доцент Алла ОСІПОВА взяли активну участь у ключовій організаційній зустрічі партнерів міжнародного проекту DEFEP «Distance Education for Future: best EU practices in response to the requests of modern higher education seekers and labor market» (Дистанційна освіта для майбутнього: кращі практики ЄС у відповідь на запити здобувачів сучасної вищої освіти та ринку праці) в рамках програми Еразмус+ за напрямком ERASMUS-EDU-2022-CBHE-STRAND-2 – Capacity Building in the field of Higher Education: Strand 2 – Partnerships for transformation in higher education.

Місцем проведення заходу став Львівський національний університет природокористування (ЛНУП), де зібралися представники з партнерів-учасників у гібридному форматі.

В.о. ректора ЛНУП Василь Лопушняк тепло привітав учасників, висловивши сподівання на продуктивну співпрацю та приємне перебування в стінах університету.

Серед основних питань, що були підняті під час засідань, – обговорення результатів першого року проекту, включаючи підготовку проміжного звіту та планування майбутніх етапів роботи.

Під час зустрічі Координаційний комітет разом з Комітетом комунікації та прозорості та Промо-групою зосередились на стратегії поширення інформації про проект і просуванні експериментальних магістерських освітніх програм. Відбулося спільне засідання Координаційного та Виконавчого комітетів було присвячене виконанню завдань Робочого пакету 4. Крім того, у сфері контролю якості та етики обговорювалися критерії оцінки та виконання проектних задач. Партнери дискутували відносно підготовки до пілотного етапу та інші організаційні питання у рамках проекту. Відбулося також засідання Координаційного комітету DEFEP Project спільно з Виконавчим комітетом щодо виконання завдань робочого пакету 5 та 6, а також  мозковий штурм представників партнерських ЗВО України щодо розробки пропозицій для зміни Ліцензійних умов провадження освітньої діяльності.

Учасники також взяли участь у урочистих заходах ЛНУП, що стало важливою частиною соціальної програми зустрічі.

Ця організаційна зустріч підтвердила високий рівень залученості УНУС у міжнародну освітню співпрацю та його зобов’язання перед впровадженням інновацій в освітній процес. На завершення Організаційної зустрічі всі учасники отримали Сертифікати.