+38 (04744) 3-22-26
Меню

Підсумки І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади на кафедрі економіки

Відповідно до наказу Уманського національного університету садівництва №  01-06/166 від 24.10.2020 р. з метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді, стимулювання її творчої праці, активізації науково-дослідної роботи студентів університету та згідно з Положенням про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади  12 та 13  листопада 2020 р. на кафедрі економіки відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади  з навчальної дисципліни «Економічна теорія» та з фахових навчальних дисциплін зі спеціальності «Економіка». В олімпіадах, метою проведення яких стали пошук обдарованої студентської молоді та стимулювання її творчої праці, прийняло участь відповідно 34 та 29 студентів І – ІV курсів.

Олімпіада проводилась в режимі віддаленої роботи з використанням платформи MOODLE.  Комплекс завдань для участі в олімпіадах передбачав виконання двох блоків: тестових завдань та розрахункових задач.

Конкурсною комісією, до складу якої входили д.е.н., професор Мудрак Р.П., к.е.н., доценти Ревуцька А.О., Смолій Л.В., та Костюк В.С., визначено переможців, які показали найвищий рівень підготовки:

 

з дисципліни «Економічна теорія»:

І місце –    Рибаченко Наталія Ігорівна, 11м-о група;

ІІ місце – Головко Аліна Олександрівна, 21 к-е  група;

ІІІ місце – Коцуренко Юлія Валеріївна, 11м-ф група.

 

з фахових навчальних дисциплін зі спеціальності «Економіка»:

І місце  –  Головко Аліна Олександрівна, 21 к-е група;

                 Караульна Крістіна Юріївна, 41-е група;

                 Яковенко Олександра Романівна, 21-ф група.

ІІ місце –  Коцуренко Юлія Валеріївна, 11 м-ф група;

                  Репіченко Анастасія Юріївна, 41-е група;

ІІІ місце – Рабинюк Анна  Олександрівна, 21 к-е група.

 

Людмила Смолій, доцент кафедри економіки