+38 (04744) 3-22-26
Меню

Подяка студентському волонтерському загону

5 грудня уся світова спільнота відзначила Міжнародний день волонтера. Це свято кожного, хто хоч раз за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання, хто витрачав свій вільний час на благо суспільства, присвячуючи йому свій талант та енергію.Серед волонтерів є люди різного віку, соціального статусу та професій. Та особливо активним у волонтерському русі є студентство.

З нагоди свята, 5 грудня були відзначені громадські активісти та волонтерські організації міста грамотами, подяками та цінними подарунками від міського голови Олександра Цебрія та управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради.Заслужену подяку за активну участь у громадському житті міста, організацію роботи по наданню допомоги соціально незахищеним верствам населення, підтримку та розвиток благодійних проектів отримав і волонтерський загін Уманського національного університету садівництва.

Студенти нашого навчального закладу ще вересня 2014 року тісно співпрацюють з Уманською волонтерською організацією «Разом», активно допомагають українській армії, проводять різноманітні благодійні акції, допомагають пораненим бійцям, сім’ям загиблих уманчан.

Подяку, вітання, та солодкий подарунок від начальника управління праці та соціального захисту населення Галини Кучер представникам волонтерського загону – студенткам I курсу факультету економіки і підприємництва Каріні Єрофєєвій, Юлії Кіндіченко, Оксані Орловській та Ірині Сидорчук у приміщенні штабу волонтерської організації «Разом» передала доцент кафедри економіки Лариса Фицик.Слова щирої вдячності студентам нашого факультету за тривалу співпрацю висловили і всі присутні волонтери.

Вітаємо усіх студентів, які долучалися до волонтерської роботи, бажаємо їм наснаги на добрі справи, миру та благополуччя. Разом ми обов’язково переможемо, відстоїмо своє право на гідне життя у вільній, демократичній та процвітаючій українській державі. Зі святом волонтера та Днем Збройних сил України!

 

Лариса Фицик,

доцент кафедри економіки,

волонтер Уманської міськрайонної

 волонтерської  організації «Разом»