+38 (04744) 3-22-26
Меню

Поповнення фонду навчально-методичної літератури для здобувачів освіти за ОПП «ЕКОНОМІКА»

Однією зі складових якісної підготовки фахівців є забезпечення здобувачів вищої освіти необхідною навчально-методичною літературою. З метою якісного надання освітніх послуг, забезпечення сучасними  підручниками та посібниками навчальних дисциплін, що викладаються за освітньо-професійною програмою «Економіка», систематично проводиться вивчення запитів учасників освітнього процесу та прогнозування потреб у навчальній літературі; оновлення переліку видань, які використовуються під час викладання та вивчення навчальних дисциплін.

За результатами проведеного фахівцями бібліотеки УНУС аналізу книгозабезпечення освітніх компонентів, що вивчаються здобувачами освіти на освітній програмі Економіка, а також враховуючи побажання науково-педагогічних працівників, які викладають відповідні дисципліни, у 2021 р. було оновлено фонд навчальних посібників та підручників.  Навчально-методичну літературу провідних українських видавництв було придбано за кошти університету та розміщено у відповідних структурних підрозділах бібліотеки для надання в користування студентам та викладачам. З переліком отриманих видань можна ознайомитись тут

Сучасні підручники та посібники – це важливий компонент забезпечення ефективності освітнього процесу та підготовки фахівців, тому своєчасне, систематичне поповнення фонду навчально-методичної літератури сприятиме набуттю здобувачами освіти результатів навчання, передбачених освітньою програмою.