+38 (04744) 3-22-26
Меню

Посвята першокурсників-економістів у студенти

22 вересня 2023 року в Уманському національному університеті садівництва відбулася урочиста посвята першокурсників у студенти. Це свято усієї університетської родини, яка щорічно поповнюється новим поколінням студентів.

Насамперед, першокурсників привітала ректор університету, професор Олена НЕПОЧАТЕНКО. Вона побажала новим студентам наполегливо навчатися і примножувати наукові здобутки Уманського національного університету садівництва, закладаючи міцний фундамент розвитку українського суспільства.

У рамках свята відбулася зустріч першокурсників з представниками Ради студентського самоврядування університету, творчі виступи студентів і традиційні обряди.

Усі присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять захисників України – студентів і випускників, які віддали свої життя за свободу і честь українського народу.

У цей день відкривається широка дорога у професійне майбутнє студентів, які обрали спеціальність «Економіка». Науково-педагогічний колектив кафедри економіки щиро вітає вас!

Дорогі першокурсники, гідно пройдіть цей новий етап свого життя, пам’ятаючи, що хтось віддав своє життя за те, щоб Ви мали змогу жити, працювати та навчатись у своїй незалежній державі. Здобувайте освіту, адже лише освічена нація зможе розбудувати Україну після нашої перемоги!

 

Оксана Фротер, куратор 11-е групи