+38 (04744) 3-22-26
Меню

Презентація наукових досліджень здобувачів вищої освіти спеціальності 051 Економіка

Участь у науково-практичних конференціях відіграє важливу роль у формуванні майбутніх економістів та бізнес-лідерів. Залучення студентів до таких подій не лише сприяє їхньому науковому розвитку, але також вносить значний вклад у широкий дискурс з економічної проблематики.

1 листопада здобувачі першого та другого рівнів вищої освіти спеціальності 051 Економіка та викладачі кафедри економіки Алла ОСІПОВА, Людмила СМОЛІЙ, Оксана ФРОТЕР, Алла РЕВУЦЬКА та Людмила ПАРХОМЕНКО взяли участь у роботі I Міжнародної науково-практичної конференції «Брацлавські читання. Економіка ХХІ століття: національний та глобальний виміри».

Зокрема, Євгеній ЛАРІОНОВ, здобувач першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 051 «Економіка» виступив з доповіддю на тему: «Удосконалення організаційно-економічного механізму розвитку сільських територій» (науковий керівник – Оксана ФРОТЕР, к.е.н.)

Однією з ґрунтовних презентацій наукових досліджень стала доповідь англійською мовою Олени ДАВИДОВОЇ, здобувачки другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 051 «Економіка» на тему: «Legal protection of intellectual property and economic security of Ukraine» (науковий керівник –Алла РЕВУЦЬКА, к.е.н., доцент).

Не менш актуальною та цікавою була доповідь Аліни ГОЛОВКО, здобувачки другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 051 «Економіка» на тему: «Формування та відтворення трудового потенціалу Кіровоградської області» (науковий керівник – Алла РЕВУЦЬКА, к.е.н., доцент).

Вказані презентації підкреслили глибокий аналіз і чітке висловлення ідей. Це є ілюстрацією високої якості проведення наукових досліджень.

Колектив кафедри економіки цінує наукові доробки здобувачів освіти спеціальності 051 «Економіка» та дякує усім за старанність, компетентність, працелюбність!

Ці ініціативи вказують на зацікавленість науково-педагогічних працівників кафедри економіки у створенні сприятливого середовища, де академічні дослідження взаємодіють з реальною практикою. Такий підхід в кінцевому підсумку сприяє набуття та поглиблення економічних знань та їх практичного застосування.

 

Оксана ФРОТЕР, гарант ОПП «Економіка» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти

Алла РЕВУЦЬКА, гарант ОПП «Бізнес-економіка» другого (магістерського) рівня вищої освіти