+38 (04744) 3-22-26
Меню

Принцип «навчання впродовж життя» – обов’язкова умова успішного професійного зростання

Сучасному викладачу, щоб залишатися успішним, доводиться не лише викладати навчальні дисципліни, передбачені у його індивідуальному плані, але й постійно розвиватися, переосмислювати та  переглядати методику викладання своїх курсів. При цьому надзвичайно важливо вміти користуватися можливостями, які є сьогодні. І не тільки вміти, але й вчити цьому своїх учнів та студентів. Нинішній рівень розвитку інформаційних технологій дозволяє підвищувати свій професійний рівень віддалено, використовуючи різноманітні онлайн-платформи.

Скориставшись такою можливістю, з метою підвищення якості викладання навчальної дисципліни «Основи міжнародного бізнесу» на освітній програмі «Економіка» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти доцент кафедри економіки Людмила Смолій  успішно завершила навчання на курсі «Експорт, ринки ЄС та інтернаціоналізація бізнесу», запропонований EdEra – українською студією онлайн-освіти. Курс розроблений на базі матеріалів Комерційної служби США, кращих українських та міжнародних практик ведення експортної діяльності і розвитку глобального бізнесу. 

Залучення до проходження курсу здобувачів рівня вищої освіти «бакалавр» Гайди Олександра та Чиненко Анастасії, студентів 21-е групи, дозволить зарахувати отримані ними  компетентності в неформальній освіті як результати вивчення одного з модулів дисципліни «Основи міжнародного бізнесу», що запланований до вивчення в наступних семестрах.