+38 (04744) 3-22-26
Меню

Серед переможців конкурсу «Роздуми про академічну доброчесність» – студенти ОП «Бізнес-економіка»

Студенти - магістри 11 м- е групи  ОПП «Бізнес-економіка» взяли участь у конкурсі есе до Міжнародного дня академічної доброчесності. Даний конкурс був ініційований бібліотекою Уманського національного університету садівництва.

Метою конкурсу була популяризація та розвиток академічної культури та академічної доброчесності серед здобувачів вищої освіти, формування мотивації здобувачів освіти до самоосвіти, саморозвитку, критичного мислення.

Конкурс проводився у два етапи. Перший етап розгляд робіт на факультеті та відбір кращих есе на другий етап який проводився на ріні університету. На другий етап було представлено 32 твори, серед яких від кафедри економіки було 4 роботи.

Есе оцінювались за наступними критеріями: відповідність конкурсним вимогам; творчий підхід до розкриття теми; самостійність думок, міркувань та висновків автора; грамотність викладу матеріалу. Конкурсант максимально міг отримати 20 балів. Також всі роботи були перевірені на плагіат у відділі моніторингу і якості освіти університету.

Членам журі було досить важко визначити переможців, адже, кожна робота була оригінальною, актуальною та цікавою. Але все ж таки наші студенти вибороли два призових місця. Переможцями стали  студенти-магістри першого року навчання Аліна ГОЛОВКО та Богдан МАЗУР.

Викладачі кафедри економіки щиро вдячні студентам за активну участь у конкурсі та успішну перемогу. Вітаємо вас! Нехай усі ваші починання  будуть успішними, з легкістю вдається долати будь-яку перешкоду на шляху до поставленої мети, нехай цікаво та насичено проходять студентські будні.

Гарант ОПП «Бізнес-економіка» Алла РЕВУЦЬКА