+38 (04744) 3-22-26
Меню

Майбутнє освітніх комунікацій: доцентка кафедри економіки взяла участь у міжнародній програмі підвищення кваліфікації

Завідувач кафедри економіки, к.е.н., доцент Алла ОСІПОВА взяла участь у міжнародній онлайн-програмі підвищення кваліфікації працівників ЗВО «Сила соціальних мереж у професійному розвитку представників університетів: особистий бренд, інструменти для освітніх продуктів, просування цінностей сталого розвитку».

Дана програма, організована Київською бізнес-школою у рамках міжнародного проєкту “COMSUS. Development of sustainable communications of Higher education institutions in social media” Erasmus + (project nº 2022-1-PL01-KA220-HED-000090164), тривала з 28 березня 2024 року до 20 червня 2024 року.

Програма складалася з наступних компонентів:

-        Електронний дистанційний курс «Сталий SMM: сталі комунікації ЗВО в соціальних мережах.

-        Курс «Креативний конструктор: побудова інноваційних освітніх форматів в цифрову еру».

-        Міжнародні вебінари-брокерські зустрічі, в яких взяли участь представники ЗВО з Португалії, Польщі, Німеччини та Туреччини.

-        Підготовка науково-методичної доповіді за напрямом "Розвиток сталих комунікацій закладів вищої освіти у соціальних медіа».

-        Практична робота «Розробка концепції для міжнародного проєкту у сфері розвитку ЗВО: сталі комунікації, ефективна освіта, сталий розвиток, третя місія університетів».

-        Круглий стіл для презентації доповідей учасників курсу, на якому обговорювалася реалізація третьої місії університетів з використанням можливостей соціальних мереж.

Також спільно з колегами із Уманського національного університету садівництва було розроблено та презентовано доповідь на тему: «Від лайків до потенційних клієнтів: взаємодія у соціальних мережах для залучення абітурієнтів».

Особлива подяка організаторам даної міжнародної програми підвищення кваліфікації за створення платформи для обміну знаннями та навичками, яка значно сприяє розвитку освітніх ініціатив. Ваша робота дозволяє університетам ефективно інтегрувати сучасні технології в освітній процес, відкриваючи нові можливості для розвитку професійних компетенцій.