+38 (04744) 3-22-26
Меню

Спільна лекція на освітньо-професійній програмі «Бізнес – економіка» другого (магістерського) рівня вищої освіти

Повноцінна підготовка висококваліфікованих фахівців у національній системі вищої освіти передбачає залучення в освітній процес стейкхолдерів із числа роботодавців. Для виконання даної вимоги в рамках реалізації освітньо-професійної програми другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 051 «Економіка» ОПП «Бізнес-економіка» 19 жовтня 2021 р. доцентом кафедри економіки Аліною Бурляй і  головою Уманської районної ради Віталієм Олійником була проведена спільна лекція на тему «Сталий розвиток аграрної сфери України».

Розпочала лекційне заняття Аліна Бурляй, яка наголосила студентам на необхідності сталого розвитку аграрної сфери економіки та детально зупинилась на проблемах створення та реалізація Стратегії сталого розвитку аграрної сфери економіки на різних рівнях.

Другу частину лекції провів Віталій Олійник, який ознайомив присутніх із тенденціями розвитку аграрної сфери економіки на рівні країни та Уманського району зокрема. Лектор зазначив, що лише гармонійний розвиток економічної, екологічної та соціальної складових дасть можливість поступу сталого сільського господарства.

Лекційне заняття пройшло в діловій атмосфері. В ході його проходження здобувачі ставили лекторам запитання, ділилися своїми міркуваннями з приводу тих чи інших аспектів теми, брали участь у дискусії, що вказує на їх високу зацікавленість темою змістового модуля.

Проведення заняття у формі спільної лекції підтвердило свою високу продуктивність та вкотре довело необхідність його використання в освітньому процесі. 

Доцент кафедри економіки Аліна Бурляй