+38 (04744) 3-22-26
Меню

Спільна лекція на освітньо-професійній програмі «Бізнес-економіка» другого (магістерського) рівня вищої освіти

Гарною традицією на кафедрі економіки стало проведення онлайн лекцій із стейкхолдерами-роботодавцями з метою поєднання теоретичного та практико-орієнтованого навчання і налагодження спільної співпраці в науково-дослідній сфері.

Таке поєднання уможливлює оволодіння системними знаннями, передовими компетентностями та забезпечує набуття програмних результатів навчання, які розвивають потенціал конкурентоздатності фахівців з економіки на вітчизняному та міжнародному ринках праці.

29 вересня 2022 року в рамках реалізації освітньо-професійної програми другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 051 «Економіка» ОПП «Бізнес-економіка» доцентом кафедри економіки Аллою РЕВУЦЬКОЮ і бренд менеджером ТОВ «Уманьпиво» Яною КРИЖАНОВСЬКОЮ була проведена спільна лекція на тему «Стратегічне управління бізнесом».

Розпочала лекційне заняття Алла РЕВУЦЬКА, яка наголосила студентам на необхідності усвідомлення системи стратегічного управління та її  варіювання за своїми компонентами в умовах різних суб’єктів бізнесу, окресливши основні стратегії розвитку бізнесу та охарактеризувавши можливі шляхи  реалізації цілей розвитку бізнесу.

Другу частину лекції провела Яна КРИЖАНОВСЬКА, яка на прикладі ТОВ «Уманьпиво» ознайомила присутніх із процесом розробки стратегії та основними принципами, які визначають ефективність і раціональність розробленої стратегії, зокрема орієнтація на довгострокові цілі розвитку, альтернативність напрямів розвитку бізнесу, системність, обґрунтованість, безперервність.

Лекційне онлайн-заняття пройшло в діловій атмосфері. Здобувачі ставили лекторам запитання, ділилися своїми міркуваннями відносно окремих аспектів теми, дискутували, що вказує на їх високу зацікавленість темою змістового модуля.

 

Алла РЕВУЦЬКА, гарант освітньо-професійної програми «Бізнес-економіка» другого рівня вищої освіти (магістр)