+38 (04744) 3-22-26
Меню

Спільна лекція зі стейкхолдером для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 051 Економіка

5 квітня 2023 року для студентів 11-е групи спеціальності 051 «Економіка» була проведена спільна лекція із навчальної дисципліни «Мікроекономіка» на тему «Мікроекономічна модель підприємства» із залученням стейкхолдера – представника академічної спільноти.

На лекцію було запрошено Наталію Гребенник, к.е.н., доцента кафедри підприємництва та туризму Одеського національного морського університету. Вона ознайомила студентів із особливостями функціонування стартапів як інноваційних мікроекономічних суб’єктів, а також охарактеризувала важливі аспекти сучасного розвитку і стимулювання інноваційних підприємницьких проектів в Україні.

Старший викладач кафедри економіки Оксана Фротер  висвітлила теоретичні аспекти функціонування підприємств як суб’єктів ринку, а також охарактеризувала поняття та параметри виробничої функції.

 Навчальний матеріал доповнювався змістовною й цікавою мультимедійною презентацією. Професіоналізм, педагогічна майстерність і активність лекторів викликали позитивні враження, зацікавленість, відповідну реакцію слухачів. Студенти ставили лекторам запитання, ділилися  міркуваннями з приводу тих чи інших аспектів теми, брали участь у дискусії, що вказує на їх високу зацікавленість темою змістового модуля.

Проведення заняття у формі спільної лекції підтвердило свою високу продуктивність та вкотре довело необхідність його використання в освітньому процесі.

Висловлюємо щиру подяку пані Наталії за змістовну лекцію та бажання поділитись знаннями й безцінним досвідом.

 

 

Оксана Фротер, к.е.н., старший викладач кафедри економіки