+38 (04744) 3-22-26
Меню

Сплетемо захисну сітку - допоможемо бійцям АТО

 

Вже стала традиційною допомога студентів факультету економіки та підприємництва українським військовослужбовцям у зоні АТО, зокрема плетінням маскувальної сітки для військової техніки.  11 жовтня з нагоди святкування Дня захисника України на факультеті стартувала спільна з волонтерами акція під назвою «Захисна сітка для воїна».

18 жовтня студенти 11- е групи за ініціативи  викладачів кафедри економіки та куратора  А.О. Ревуцької  на виховну годину та майстер-клас по плетінню сітки запросили представників Уманської громадської волонтерської організації «Разом» Катерину Стеценко та Нелю Дерев'янко, які  допомогли  з придбанням сітки та тканини.

 Усі разом взялися до роботи.  Студенти і викладачі нагадували одну велику дружню родину, яку об’єднувала спільна справа. Спостерігаючи за вправними рухами волонтерів, вони намагалися повторювали їх, допомагаючи один одному. У результаті за дві  години  було сплетено декілька метрів сітки.

У вільний від навчання час студенти-економісти сподіваються закінчити роботу і передати сітку бійцям у зону АТО через волонтерів, а згодом розпочати плетіння сітки білого кольору, для якої дуже потрібні натуральні тканини (бавовна, льон).

Сподіваємося, що до акції долучаться студенти усіх факультетів, і що такі сітки надійно закриють наших воїнів та техніку від ворога.

Лариса Фицик,

доцент кафедри економіки,

 волонтер громадської організації «Разом»

Матеріали