+38 (04744) 3-22-26
Меню

Стартує реєстрація для участі в НМТ–2024

14 березня о 09:00 стартує реєстрація для участі в цьогорічному національному мультипредметному тесті (НМТ).

Це унікальний шанс відкрити двері до світу нових можливостей, здобуття якісної освіти та реалізації власних амбітних цілей.

Ми розуміємо, що попереду багато роботи та підготовки, але саме зараз ваше рішуче діяння може стати першим кроком до великих звершень. Не упустіть свій шанс стати частиною вибраного вами університету та факультету, які допоможуть розкрити ваш потенціал та направлять енергію у правильне русло.

Абітурієнти мають зареєструватися для участі в НМТ, використовуючи спеціальний сервіс на вебсайті УЦОЯО.

Отже, кроки для ефективної реєстрації на НМТ:

–      створити персональний кабінет на сайті УЦОЯО (сервіс відкриється 14 березня https://my.testportal.gov.ua/registration/nmt )

–      внести до кабінету наступну інформацію: прізвище, ім’я, по батькові; дату народження; номер документа, що посвідчує особу; номер контактного телефону; е-mail; категорію випускника (поточний або минулі роки); відомості про заклад освіти (для випускників цього року, крім вступників, які навчаються за кордоном); назву обраного 4-го предмета НМТ; населений пункт, де вступник бажає скласти НМТ; інформацію про потребу пройти НМТ у додаткову сесію;

–      завантажити до кабінету фотокопії реєстраційних документів;

–      надіслати внесену інформацію та копії документів на обробку, натиснувши відповідну кнопку.

Після обробки інформації та копій документів учасник НМТ отримає можливість сформувати Сертифікат НМТ.

Увага! Сертифікат учасника НМТ є підтвердженням реєстрації для участі у тестуванні. Виправити й повторно надіслати все на перевірку до регіонального центру можна до 15 квітня.

Заповніть реєстраційну форму уважно та відповідально, адже кожна деталь є важливою на шляху до досягнення мети. Пам’ятайте, що підготовка до НМТ – це не лише про вивчення матеріалу, а й про розвиток самодисципліни, цілеспрямованості та віри у власні сили.

Ми віримо в кожного з вас та ваші можливості досягти неймовірних висот у навчанні та житті. Нехай НМТ стане вирішальним кроком до вашого майбутнього успіху. Бажаємо вам впевненості, терпіння та натхнення у цій важливій подорожі!

Кафедра економіки з нетерпінням очікує на нове покоління талановитих та амбітних студентів, готових вийти за рамки звичайного і внести свій вклад у світ економічних знань та інновацій. Ми віримо, що серед вас є майбутні лідери, дослідники та підприємці, які здатні змінювати економічні парадигми та створювати нову історію успіху.

Ваш успішний вступ через НМТ в Уманський національний університет садівництва  на спеціальність 051 Економіка є першим кроком до реалізації вашої мрії.

Не зволікайте, готуйтеся та реєструйтеся – ваше майбутнє чекає на вас!