+38 (04744) 3-22-26
Меню

Стежками історії рідного університету

21 вересня 2023 року для студентів 11-е групи факультету економіки і підприємництва була проведена виховна година у форматі ознайомчої екскурсії «Університет – музей під відкритим небом».

Захід був організований куратором, доцентом кафедри економіки Оксаною ФРОТЕР у співпраці з провідним бібліотекарем наукової бібліотеки Уманського національного університету садівництва Наталією МИХАЙЛОВОЮ.

Під час екскурсії студенти 11-е групи познайомились із цікавими фактами з історії розбудови університету, пам’ятками архітектури на території закладу освіти та сучасною композицією студмістечка.

Першокурсники дізнались багато цікавого з історії розвитку Уманського національного університету садівництва. Адже, його літопис ведеться ще з 1844 року, від створеного у м. Одеса Головного училища садівництва, завданням якого було готувати висококваліфікованих садівників і досвідчених науковців у галузі садівництва.

Наталія Василівна ознайомила студентів-економістів із славетними іменами, з якими пов’язана історія університету, а також розповіла про архітектурні особливості планування та побудови перших навчальних корпусів закладу освіти.

Щиро дякуємо Наталії Василівні за дуже змістовну, цікаву екскурсію й можливість доторкнутись до історії розвитку університету.

 

Оксана ФРОТЕР, куратор 11-е групи