+38 (04744) 3-22-26
Меню

Студенти – економісти розпочали патріотичну акцію «Захисна сітка для воїна»

Вже стала традиційною допомога студентів факультету економіки та підприємництва українським військовослужбовцям у зоні ООС, зокрема плетінням маскувальної сітки для військової техніки. 4 жовтня, до Дня Захисника вітчизни на факультеті стартувала спільна з волонтерами акція під назвою «Захисна сітка для воїна».

Розпочали акцію першокурсники-економісти. З 5 жовтня на протязі двох тижнів студенти 11- е групи за ініціативи викладачів кафедри економіки та куратора Я. А. Нестерчук у приміщенні волонтерської організації «Разом» у вільний від занять час допомагали волонтерам плести захисні сітки на замовлення українських бійців на передовій. Допомагали студентам Світлана Мазур, Катерина Стеценко, Неля Дерев'янко, Тетяна Мельник, Олена Постригань, Інна Титаренко та інші волонтери штабу.

Хлопці та дівчата дружно взялися до роботи та спільними зусиллями сплели одну захисну сітку зеленого кольору. Це, – за словами студенів, – їх подарунок нашим захисникам до свята. Студентська сітка через волонтерів уже передана на передову.

Естафету студенти – економісти передали першокурсникам-маркетологам, фінансистам, та підприємцям, які вже розпочинають плести маскувальні сітки білого кольору. Роботу планують закінчити до 6 грудня, зробивши солдатам подарунок до Дня Збройних сил України.

Сподіваємося, що до акції долучаться студенти усіх факультетів і такі сітки надійно закриють наших воїнів та техніку від ворога.

 

студентки 11-к-е групи  Євгенія Удачна,

Ольга Черниш