+38 (04744) 3-22-26
Меню

Студентські інноваційні дослідження у центрі уваги XV Всеукраїнської науково-практичної конференції «Актуальні питання сучасної економіки»

Факультет економіки і підприємництва Уманського національного університету садівництва 15 листопада відзначив значну подію – успішну організацію та проведення XV  Всеукраїнської науково-практичної конференції за міжнародною участю «Актуальні питання сучасної економіки». Захід об’єднав науковців, галузевих експертів і студентів, сприяючи багатому обміну ідеями та результатами досліджень у галузі економіки.

Однією з ґрунтовних презентацій стала доповідь Максима ДУЛЬСЬКОГО, амбітного здобувача першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 051 «Економіка» на тему «The importance of innovations in business» (науковий керівник – к.е.н., доцент Алла ОСІПОВА).

Дане дослідження є не лише своєчасним, але й критично важливим у сучасному бізнес просторі, де інновації часто є ключем до стійкості та зростання.

Доповідь Максима ДУЛЬСЬКОГО підкреслила глибокий аналіз та чітке формулювання ідей, продемонструвавши високий рівень дослідження та академічної строгості, що культивується в Уманському національному університеті садівництва.

Науково-практичні конференції мають вирішальне значення у вихованні наступного покоління економістів та бізнес-лідерів. Активна участь студентів факультету економіки і підприємництва у подібних заходах не лише сприяє їхньому академічному розвитку, але й робить значний внесок у ширший дискурс з економічних питань.

Кафедра економіки УНУС залишається відданою організації та підтримці наукових заходів. Ці ініціативи підкреслюють відданість кафедри створенню середовища, де академічний пошук і реальна актуальність сходяться, що в кінцевому підсумку сприяє розвитку економічних знань і практики.

 

Алла ОСІПОВА, завідувач кафедри економіки