+38 (04744) 3-22-26
Меню

Студентський науковий гурток кафедри економіки продовжує роботу

Вересень в університеті – пора започаткування нових проєктів та заходів. Студентський науковий гурток кафедри економіки після поповнення складу новими членами продовжує сприяти розвитку наукового потенціалу здобувачів вищої освіти за спеціальністю 051 Економіка. Відповідно до затвердженого графіку, 28 вересня 2021 р. відбулось чергове засідання гуртка.

В рамках порядку денного обговорювалось питання вибору актуальної тематики для студентських наукових досліджень, за якими буде проводитись робота впродовж поточного року. Члени гуртка були проінформовані про університетські, всеукраїнські, міжнародні конференції у 2021-2022  р., окремі студенти виявили ініціативу участі в роботі секцій «Економіка та управління підприємствами на мікро- та макрорівнях» та «Соціальна економіка і економічна політика» найближчої з них – ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції  (за міжнародною участю), що проводитиметься 21 жовтня 2021 р. в Полтавській державній аграрній академії (м. Полтава).

Крім того, було обговорено та схвалено наукові роботи членів гуртка, які пропонуються до участі у Всеукраїнському конкурсі наукових робіт «Соціально відповідальне ведення бізнесу – складова сталого розвитку» з нагоди  30-ї річниці Незалежності України. Керівник наукового гуртка к.е.н, доцент Людмила Смолій наголосила на дотриманні правил академічної доброчесності при підготовці наукових робіт та відповідальність за її порушення.

 

Людмила Смолій, доцент кафедри економіки