+38 (04744) 3-22-26
Меню

Трагічна втрата для Уманського національного університету садівництва

Із глибоким сумом і важким серцем колектив кафедри економіки повідомляє про трагічну загибель нашої колеги, кандидатки економічних наук, доцентки Людмили Андріївни ПАРХОМЕНКО.

Людмила Андріївна була не лише відданим викладачем, а й надійним партнером у науковій і педагогічній діяльності. Ми пам’ятаємо та цінуємо кожну хвилину співпраці з нею, кожен день, коли могли вчитися від її досвіду та мудрості. Смерть Людмили Андріївни є невимовною втратою для всіх нас. Її внесок у розвиток кафедри та формування поколінь молодих економістів залишиться вічним спадком.

Людмила Андріївна закінчила Уманську сільськогосподарську академію у 1997 році. У 2003 - 2006 роках навчалася в аспірантурі УДАУ. З 2003 року викладала на кафедрі економіки (нині - кафедра підприємництва, торгівлі та біржової діяльності). У 2010 році захистила кандидатську дисертацію на тему «Організація та ефективність функціонування овочівницьких фермерських господарств Черкаської області», а у 2014 році отримала вчене звання доцента. У 2017 році закінчила Черкаський національний університет ім. Богдана Хмельницького. З 2021 року - доцент кафедри економіки. 

Людмила Андріївна є автором понад 90 наукових праць, 30 методичних розробок, співавтором 9 навчальних посібників з грифом МОН і 5 монографій.

Це непоправна втрата для всього нашого колективу та спільноти, яка її знала та любила. Висловлюємо наші глибокі співчуття родині та близьким Людмили Андріївни у цей складний час.

Прощання з Людмилою Андріївною ПАРХОМЕНКО відбудеться 17 червня о 13:30 год за адресою:

с. Гродзеве, вул. Уманська, буд. 51.

Поховання - на кладовищі с. Піківець.

Нехай згадка про Людмилу Андріївну живе у наших серцях та надихає щодня.... Світла пам'ять....