+38 (04744) 3-22-26
Меню

Участь науковців кафедри економіки у міжнародній конференції «Корпоративний добробут як енергія бізнесу»

29 червня 2023 року науково-педагогічні працівники кафедри економіки Алла Ревуцька, Людмила Смолій, Людмила Пархоменко та Оксана Фротер взяли участь у 3-й Міжнародній конференції «Корпоративний добробут як енергія бізнесу», яка проходила в м. Пюсcі, Естонія.

Метою конференції став обмін досвідом та думками науковців, практиків бізнесу щодо формування нових підходів в організації бізнесу в періоди змін, кризи або за часів воєнного стану та вимушеної дистанційної роботи.

В рамках конференції було проведено майстер-клас відомого бізнес-тренера, доктора психологічних наук, професора Ірини Бурлакової «Корпоративний добробут як енергія бізнесу». Особливий акцент у своїй доповіді Ірина Бурлакова зробила на визначенні показника життєвої енергії лідера, тобто здатності керівника заряджати енергією себе та оточуючих.

Доповіді усіх учасників конференції й практичні приклади були дуже змістовними та цікавими. Порушені проблеми викликали жваві дискусії, а отриманий досвід і нові знання безумовно будуть враховані в подальшій роботі та організації освітнього процесу.

Участь у конференції дала змогу налагодити наукові зв’язки, виходячи за межі національних кордонів, а також намітити перспективи подальших наукових досліджень.

Сертифікат 1

Сертифікат 2

Сертифікат 3

Сертифікат 4

 

Оксана ФРОТЕР, гарант ОПП «Економіка» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти

Алла РЕВУЦЬКА, гарант ОПП «Бізнес-економіка» другого (магістерського) рівня вищої освіти